Alternatívák ehhez Beurer GL50 zöld

Beurer vércukormérő, Kapcsolódó kategóriák

Tartalom

  Tele extrákkal: Praktikus, dizájnos: A BEURER GL 44 vércukorszintmérő egyedi kivitelezésű, ideális otthoni használatra, de utazáskor is könnyedén magunkal vihetjük, hiszen kis méretű vércukormérő lévén nem foglal sok helyet. Az LCD kijelző a háttérben kéken világít, így sötétben is könnyen láthatjuk a mért eredményünket.

  beurer vércukormérő

  Több mint egy vércukormérő: A BEURER terméke képes eltárolni az eddig mért vércukorszint értékeket, egészen mérésig visszamenőleg, amelyhez dátumot és időpontot is rendel. Így a vércukormérő nemcsak a pillanatnyi eredményt mutat, hanem segítségével könnyedén nyomon követhetjük egészségi állapotunk alakulását.

  beurer vércukormérő

  Sőt, a BEURER GL 44 cukorszintmérő az eltárolt eredményeket képes heti, kétheti, 30 és 90 napos bontásban is kielemezni, ezekre az időszakora az átlagos értéket meghatározni. Hogy a Beurer GL 44 vércukorszintmérő… készlete tartlamaz még 10 beurer vércukormérő tűt, 10 db tesztcsíkot, a működéshez szüséges elemeket és a vércukormérő beurer vércukormérő szállításához elengedhetetlen tokot is?

  beurer vércukormérő

  Tegye kosárba most! A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

  beurer vércukormérő