Elérhető fizetési módok

Diabest, Diabest étrendkiegészítő kapszula

Szelén: µg Ásványi anyagok Az ásványi anyagok azok a kémiai elemek, amelyekre szervezetünknek a megfelelő működéshez szüksége van.

diabest cukor cukorbetegség megelőzése és kezelése

Ezeket az elemeket napi étrendünknek a megfelelő mennyiségben kell tartalmaznia. Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte diabest fázisában fontos szerepet töltenek be.

Egy-egy ásványi anyag diabest funkciót is ellát a szervezet zavartalan működése érdekében.

diabest gyakori vizelet a nőknél a cukorbetegség 2-es típusú kezelésében

Az egészség fenntartásához, megőrzéséhez minden tápanyagra, így az ásványi anyagokra is meghatározott mennyiségben van szükség. Ezt a mennyiséget elsősorban az életkor, a nem, az egészségi állapot, és egyes esetben a fizikai aktivitás mértéke határozza meg.

Segédanyagok: Zselatin, csomósodást gátlók mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxiddiabest, diabest titán-dioxid, vas-oxidok és -hidroxidok, kinolinsárga.

diabest egy injekció a cukorbetegség kezelésére

Alkalmazás: Felnőtteknek: naponta 1 kapszulát bő vízzel étkezés előtt kell lenyelni. Kérjük, hogy a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Diabest multivitamin kapszula, 32 db

Figyelmeztetés: A DiaBest diabest magas A-vitamin tartalma miatt terhes nőknek csak orvosi ellenőrzés mellett javasolt. Szintén orvosi ellenőrzés mellett javasolt a DiaBest együttes szedése más, A-vitamint tartalmazó készítménnyel. A készítmény nem helyettesíti a diabest kezelésére az orvos által elrendelt gyógyszereket, valamint az előírt diétát, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

  • Diabest étrendkiegészítő kapszula
  • DIABEST CAPS CUKORBETEGEKNEK 30X
  • Cukorbetegség 2 típusú étrend és komplikáció kezelésére

A termék fogyasztása gyermekeknek és magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott. Tárolás: A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

video diabest

A kapszulák száraz helyen, 25˚C alatti hőmérsékleten, diabest fénytől védve tartandók. Minőségét megőrzi: a doboz oldalán látható időpontig. Kedvező 2. Rendelje meg DiaBest kapszula 32db InnoPharm termékünket!

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.

Írja meg róla véleményét! Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írja meg véleményét!

  • VitaPlus Diabest kapszula cukorbetegeknek 32x (Innopharm) | BENU Gyógyszertár
  • A diabetes fahéj kefir