Diabetes Centrum

Diabetes klinika. Áraink / Our Prices

Tartalom

  diabetes klinika cukorbetegség 2 - type symptom kezelés

  Return to Munkatársaink Dr. Kerényi Zsuzsanna, diabetológus Négy és diabetes klinika éves korom óta 1-es típusú cukorbeteg vagyok. Serdülő koromban, azaz as évek elején sok olyan 1-es típusú cukorbeteggel találkoztam, akik növekedésben diabetes klinika, nem serdültek időben, korán diabetes klinika alakultak ki, nem estek teherbe, vagy ha mégis, halott gyermeket szültek, vagy a babák súlyos fejlődési rendellenességekkel születtek.

  Ezek a negatív élmények késztettek arra, hogy korábban választott pályámról, az egyiptológiáról lemondjak, és diabetológus legyek.

  Nekem valahogy sikerült cukorbetegen is teljes életet élnem, az orvoslás, oktatás, kutatás mellett szép családot, férjet, gyerekeket és unokát is kaphattam az élettől. Életcélommá vált, hogy azért tanuljak és dolgozzak, hogy ami nekem sikerült, sok száz sorstársamnak is sikerüljön. Tanító mestereim, és példaképeim Magyar Diabetes klinika és Tamás Gyula professzorok letéteményesei voltak a magyar diabetológiának, a hazai diabetológus képzésnek és továbbképzésnek.

  diabetes klinika 2. típusú cukorbetegség és annak kezelése

  Magam is igyekeztem követni az általuk kijelölt utat. A Semmelweis Egyetem 1-es sz. Belgyógyászati Klinikája egyetemi adjunktus után a Tétényi úti majd Szent Imre Kórházban dolgoztam osztályvezető főorvosként34 év után a Csepeli ma Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Diabétesz Szakrendelését vezettem.

  diabetes klinika type 1 diabetes treatment algorithm

  Társadalomorvostan és belgyógyászat szakvizsgát tettem, majd a Magyar Diabetes Társaság Diabetológus Orvosa szakképesítést szereztem. Kandidátusi disszertációmat a 2,3-difoszfoglicerát és a diabétesszel szövődött terhesség témakörében védtem meg.

  A bevezetett beléptetőrendszer miatt, kérjük: elindulás előtt végezzen testhőmérsékletmérést, előzetes telefonos konzultációt követően, maszkban várjuk érkezését. A rendelésre kérjük Ne érkezzen a megbeszélt időpont előtt, a rendelői folyosón ne tartózkodjon, ha más emberrel találkozik, legalább 2m-es távolságot tartson és végezzen kézfertőtlenítést a rendelőbe való belépés előtt. Azokban az esetekben, amikor az orvos-beteg találkozás elkerülhető, video-hívás alapú konzultációs lehetőséget diabetes klinika a- orvosi, b- szakápolói és c- dietetikai konzultációra. Előzetesen megbeszélt esetekben receptírást és kontaktusnélküli átadást biztosítunk.

  A betegellátásban szerzett több évtizedes tapasztalatomat most magánrendelés keretében is igyekszem kamatoztatni, hiszen a betegekkel töltött megfelelő idő, a tartalmas, őszinte orvos-beteg kapcsolat ezen élethosszig tartó betegség sikeres kezelésének, a szövődmények megelőzésének, a beteg jó életminőségének záloga.