www.pdf-dictionary.com/Travel/Travel-Eng-Dut.pdf - kapcsolódó dokumentumok

Diabetic diarrhea, Az eluxadolin vizsgálata diabéteszes hasmenés esetben

Az eluxadolin vizsgálata diabéteszes hasmenés esetben

Temple University Rövid összefoglaló A cukorbetegség krónikus betegségét, amely az Egyesült Államok lakosságának nagy részét érinti. A a cukorbetegek többségénél gyomor-bélrendszeri tünetek jelentkeznek. Az egyik nagyobb a cukorbetegség okozhatja a gyomor-bélrendszeri tüneteket a hasmenés, más néven - Cukorbetegség hasmenése.

készítmények az első sorban a diabetes kezelésében írja a 2. típusú diabetes mellitus kezelésére szabványoknak.

Ez azért befolyásolja, mert a cukorbetegség károsítja az életszabályokat és azt mutatja a normális működés. Jelenleg csak több gyógyszert alkalmaznak a diabéteszes hasmenés tüneteinek kezelésére, de ezeknek a gyógyszereknek sokaknak komoly oldala van vagy nem működnek jól.

nemzeti elbánás a 2. típusú diabétesz a diabetes mellitus kezelése 2. típusú emberek jogorvoslatok

Diabetikus hasmenés kezelésére szolgáló eluxadolint vizsgálunk. Hipotézisünk szerint az eluxadolin biztonságosan és sikeresen csökkenti hasmenés tünetei széklet és alacsony folyékony széklet és javítja az életminőséget cukorbetegségben szenvedő betegeknél, összehasonlítva a placebóval.

www.pdf-dictionary.com/Travel/Travel-Eng-Dut.pdf

Minden cukorbeteg A hasmenés, amely részt vesz, mind az eluxadolint, mind a placebo gyógyszert külön időben veszi be több hónapos időtartam alatt egy crossover tanulmányterv részeként. Míg mindegyiken gyógyszerek, eluxadolin vagy placebo, a résztvevők naplót vezetnek a tünetekről és az akaratról az orvosi csapat irodai diabetic diarrhea és kérdőívek kombinációjával követi. Öt tervezett irodai látogatás és időszakos telefonhívások lesznek kérdőívek, felmérések a napos vizsgálati időszak alatt.

A résztvevők nem használhatják másokat hasmenés elleni gyógyszer a vizsgálati időszak alatt, és a cukorbetegségük kezelése. Részletes leírás Több mint 30 millió amerikai diagnosztizálták a cukorbetegséget és a kapcsolódó szövődményeket az Egyesült Államokban a 7.

cukorbeteg férfiaknál kiütések nemi szerven kezelése repedt extrém test diabetes

Belül gasztrointesztinális rendszer, a diabéteszes enteropathia a legkülönbözőbb módon nyilvánulhat meg A hasmenés DD a legengültebbek közé tartozik. Autonóm neuropathia, a nitrerg neuronok elvesztése és a stimuláció elvesztése az alfa adrenerg neuronokról diabetes konzultáció, hogy diabetic diarrhea vannak a bélmozgásra és a vízre újrafelszívódás.

Új kutatások arra utalhatnak, hogy a krónikus hiperglikémia károsítja az interstitialis sejteket a Cajal és más enterális idegek oxidatív stressz útján okoz tüneteket. Egyéb területek a feltörekvő kutatások feltárták az enterális hormonok, a simaizomsejtek szerepét rendellenességek, gyulladásos mediátorok, enterális gliasejtek és a betegek mikrobioma as tényezők a Diabetic diarrhea patogenezisében Globálisan a DD tünetei fordított összefüggésekben vannak glikémiás kontroll.

A DD a kirekesztés és az ezzel járó terjedelmű, vizes széklet diagnózisa gyakran nem reagálnak a hagyományos terápiára.

Agonista a mu és a kappa opioid receptorok, képes antagonista a bélben található delta receptorokon is. Ezen mechanizmusok révén az eluxadolin egyidejűleg lassítja a perisztaltikát az IBS-D-ben szenvedők számára mindenki számára biztosítja a székrekedést és a fájdalomcsillapítást.

az i. típusú diabetes kezelési lehetőségek inzulinrezisztencia krónikus betegség

Tekintettel a - es sikerre az IBS-D kezelésében feltételezzük, hogy az eluxadolin biztonságosan jelentős tünetet hoz megkönnyebbülés és a DD-s emberek életminőségének javítása. Vizsgálatunk egy kettős vak, placebo-kontrollos keresztezési tervezés és biztonság vizsgálata alapján és diabetic diarrhea eluxadolin hatékonysága a DD tüneteinek enyhítésében. Cukorbetegek a 18 éves korban hasmenés, lehetséges alternatív etiológiája nem sikerült azonosítani jogosultak lesznek figyelembe venni egy négy diabetic diarrhea tartó, véletlenszerűsítés előtti szakaszban a dokumentáláshoz kiindulási diabetic diarrhea.

Az pre-randomizációs periódus végén a felhasználók számára vagy az A, vagy a B kísérleti csoportba randomizálták.

fürjtojás cukorbetegség kezelésében avital vércukormérő

A randomizálás statisztikus végzi, és csak a Templomi Gyógyszerész szilárd tudni a csoportot megbízás a tanulmányi gyógyszer vagy a placebo terjesztésére. A résztvevők bármelyik eluxadolint kapják mg szájon át naponta kétszer, vagy a megfelelő placebo 42 napig, teljes os kimosási időszakot napig, amikor sem placebót, sem eluxadolint nem adnak, majd folytassa a kezelés folytatásával eluxadolin vagy placebo további 42 napig, melyik kísérleti csoport alapján kijelölték.

gestational diabetes bmj best practice kurkuma kezelés a 2. típusú diabetes

Az egész vizsgálati időszak alatt a betegek napi székletnaplót szabványokat a cukorbetegség kezelésében, rész vegyenek a tanulmányi koordinátor által kezelt kérdőívekben, diabetic diarrhea előre meghatározzák őket nyomon követi az irodai látogatásokat a tanulmányi orvosokkal. Az eluxadolin és a placebó közötti elsődleges végpont a napok aránya lesz amely aznapi összes bélmozgás alapján van a Bristol székletmérlegével Átfogó állapot.

Összefoglalás Az endoscopos vizsgálatra kerülők kb. A diabeteszes betegek tükrözésekor elsősorban a vizsgálatok előkészítése és az esetleges szövődmények korai felismerése kíván fokozott figyelmet. Az endoscopos vizsgálatokat éhgyomorra végezzük, így hypoglykaemia veszélyével jár, ha a betegek a vizsgálatot megelőző napon bevették az orális antidiabetikumot.