Diabéteszes lábproblémák ellátása

Zokni cukorbetegeknek

Tartalom

  zokni cukorbetegeknek principles kezelésére kóma diabetes

  Kosárba A gumi nélküli zokni bőrrel érintkező belső zokni cukorbetegeknek végig ezüstözött szálból készül. Minden elem közt az ezüst hővezető képessége a legjobb.

  Leírás és Paraméterek További információk Leírás és Paraméterek A gumírozás nélküli zokni a cukorbeteg emberek nagyon kedvelt zoknija, mivel nem szorítja el a lábat, így a vérkeringés mindig biztosított marad. A gumírozás nélküli zokni szára végig patentkötéssel készült, ezért nem csúszik le. A fedőfonalas kötésnek köszönhetően a bőr csak a pamuttal érintkezik. Az orr- és sarokrész erősített.

  Melegben gyorsan elvezeti a hőt a lábtól, szétosztja a termék egész felületén. Az ezüst kiváló tükröző tulajdonságú is, ezért hidegben visszatartja a láb melegét.

  Az ezüstözött szál visszaveri a hőt, jó elektromos- és hővezető. Ezáltal meggátolja a sztatikus feltöltődést, melegen tartja a lábat, ideálisabb környezetet biztosít az ízületeinknek és növeli a komfortérzetet.

  Óvja a lábát a megfelelő eszközökkel és kerülje el a nagyobb bajt!

  A zokni ezüst tartalma elpusztítja a gombákat és baktériumokat, amik a láb izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozzák. Az ezüstzokni előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén.

  zokni cukorbetegeknek diabétesz kezelés egyik

  Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Ezen hatások miatt nagy segítség cukorbetegeknél a fertőzések megelőzésére, valamint minden olyan esetben, ahol tartósan cipőben, bakancsban kell lennünk.

  A guminélküli ezüstzoknit laza gumírozással készítettük elkerülendő a láb keringési rendszerének zokni cukorbetegeknek.

  zokni cukorbetegeknek diabetes omsk kezelése

  Ennek következtében a zoknit nyugodtan használhatják cukorbetegek és olyan emberek is kiknek lába rendszeresen bedagad. Az ezüst zoknit ajánljuk:.